Dan MIREA joacă, duminică, în Galați, în comedia „Domnișorul”

Dan MIREA joacă, duminică, în Galați, în comedia „Domnișorul”

[INTERVIU] După spectacole memorabile montate la teatrele din Galați, regizorul Dan Mirea aduce în oraș, chiar în acest sfârșit de săptămână, o nouă comedie regizată de acesta în cadrul Teatrul DA din Reșița. Un spectacol unde – o surpriză cu siguranță mai mult decât plăcută pentru gălățeni – îl veți (re)vedea jucând și pe Dan Mirea.

„Domnișorul”, producția pe care v-o propune Teatrul din Buzunar Galați, duminică, 25 octombrie, de la ora 19,00, este găzduită generos de partenerul nostru, Terasa Restaurantului Bordeaux. Despre acest spectacol l-am invitat pe maestrul Dan Mirea să ne dezvăluie câte ceva de dincolo de cortină.

(Rezervați unul dintre ultimele Bilete online la „Domnișorul”: https://eventbook.ro/theater/bilete-domnisorul )

– După ultima punere în scenă la Teatrul din Buzunar („Noi doi și un peron”), o adaptare  după „Tanța și Costel”, duminică, pe 25 octombrie, aduci la Galați o nouă comedie. La ce să se aștepte publicul care vine la „Domnișorul”?

Dan Mirea: La o supercomedie! La povestea unui om care caută fericire și liniște, însă chiar el e cel care nu le găsește. Majoritatea bărbaților trec prin asta pe parcursul existenței și sunt sigur că foarte mulți se vor regăsi în poveste… Mă bucur că spectacolul se va juca în acest loc (Restaurant Bordeaux, n.r.), întrucât acțiunea chiar se petrece într-un bar.

-Cine e „Domnișorul” mai exact?

D. M.: E tipul bărbatului trecut de prima tinerețe care, ca un strigăt de disperare, apelează la un site de matrimoniale ca să își găsească jumătatea.

-Este un text cunoscut?

D.M. E un text original pe care l-am scris eu. Premiera spectacolului va avea loc la Reșița, îl vom juca joi și vineri (22 și 23 octombrie), deci e un spectacol în premieră, jucat după un text adus în premieră în fața publicului.

-E un spectacol în care gălățenii îl vor vedea jucând pe Dan Mirea, alături de un tânăr actor de la Teatrul DA, Andrei Moțăntău.

D.M. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc din nou cu publicul gălățean, de data aceasta în calitate de actor. Am mai jucat la Galați pe scena Dramaticului, invitat cu spectacolul „Nuntă cu navetiști”.

În „Domnișorul”, scris și regizat de mine, mi-am pus o parte din poveștile mele de viață și, revenind asupra a ceea ce am spus, cred că majoritatea bărbaților se vor regăsi în acest spectacol.

-Mulțumim!

____

Actor, regizor, compozitor de muzică originală pentru teatru, dar și scenarist, Dan MIREA este cunoscut gălățenilor din numeroasele sale colaborări cu teatrele gălățene. De altfel, de-a lungul timpului, a montat piese în numeroase alte orașe din România, spectacolele sale fiind de o mare diversitate artistică.

La Teatrul din Buzunar a montat „Oscar și Tanti Roz” (cu Isabela Oancea și Alessandra Spiridon – premiera live online 28 martie 2020), precum și „Noi doi și un peron” (cu Gianina Sion și Vlad Ajder – premiera 27 septembrie).

________________________________________Vă așteptăm cu drag la teatru!

„Domnișorul”, de Dan MIREA

Cu Dan Mirea și Andrei Moțăntău

Bilete online: https://eventbook.ro/theater/bilete-domnisorul

(Atenție: numărul locurilor este limitat! Vă asigurăm că, alături de partenerul nostru, Restaurant Bordeaux, luăm toate măsurile de prevenție impuse în această perioadă).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Teatrul Muzical Sapte.Toate drepturile rezervate